CARNÉ GASTRONOMIA, SLU és el resultat de la fusió entre Conservas Carné i Carolls Distribucions, amb una interessant història.

Conservas Carné, S.A., va ser fundada en 1.965 per Santiago Carné, qui va optar per dedicar-se a una activitat completament desconeguda per a ell. En contra de tota la família, va deixar el seu treball segur com a mecànic industrial i es va embarcar a l'apassionant món de la TÒFONA.

Els començaments van ser molt difícils, ja que era un món gairebé clandestí, però a poc a poc va llaurar un camí on va començar a exportar a França, el país consumidor de TÒFONA per excel·lència.

Com la TÒFONA només li ocupava la temporada d'hivern, va començar a interessar-se pels BOLETS silvestres i va descobrir un altre món fascinant. Juntament amb la seva dona anaven de campanya a la primavera i a la tardor de cada any per diferents zones d'Espanya, des de Galícia fins a Andalusia, fins que es van establir en un poblet de la serra d'Aracena (Huelva) i des d'allí exportaven els BOLETS a França, Itàlia i Alemanya.

Aleshores les TÒFONES i els BOLETS començaven a aparèixer tímidament en les tendes i restaurants d'Espanya i van decidir introduir-se al mercat nacional fent totes les elaboracions i varietats possibles en conserva, deshidratat i congelat.

A partir d'aquesta decisió, en 1.988 és va crear una distribuidora per vendre els productes de Conserves Carné a Barcelona i província. Poc temps després, la seva clientela li demanava que els proporcionés articles per delectar el paladar del bon gourmet, com foie gras, salmó, caviar, anxoves, vinagres balsàmics i uns altres que en aquells anys eren difícils de trobar, ja que no hi havia mòbils, ni internet, ni tantes Fires d'alimentació i les distàncies semblaven més llargues.

CARNÉ GASTRONOMIA, amb 30 anys d'experiència a l'esquena, ha aconseguit crear una clientela fidel, gràcies a l'esforç que realitza tot el seu equip, incloent-hi als proveïdors.

Ens hem especialitzat a proveir a botigues delicatessen, bars de tapes, restaurants, càterings i hotels amb els productes estrella com: Tòfones, Bolets, Foie gras, Confit, Anxoves, Salmó fumat, 4a Gamma, Canelones, Croquetes, i molts altres.

La confiança que ens mostren els clients ens obliga a treballar de valent, a superar-nos cada dia, a salvar obstacles, per poder seguir donant-los el que esperen de la nostra empresa:

QUALITAT, SERVEI i COMPROMÍS